Janssen cosmetics

We beautify the world

Newsletter

Enzyme Peeling Powder 50g

  • Reference: 4008
  • Weight: 0.09 kg
  • Delivery Time: Delivery within 2-5 business days

Price: 26.00 € (incl. Tax)

1 Kg – 520.00 €
Freight charges not included
QUANTITY:

OPIS

Nežno delujući piling lica u obliku praha sa kompleksom keratolitičkih enzima.

Ovaj piling prah je intenzivan ali nežan na koži, odvaja orožale ćelije sa površine, i razlaže višak sebuma.  Fino zrnasti prah sadrži keratolitički enzimski kompleks koji se aktivira sa vodom formirajući penu. Bez abrazivnih čestica, takođe pogodan i za suvu/osetljivu kožu sa aknama. Kada se regularno koristi, nežno uklanja orožale ćelije i suzbija eflorescencije.

 

KORIŠĆENJE

 

Malu količinu praha pomešajte sa vodom i umutite četkicom dok se ne formira pena. Nanesite na lice, vrat i dekolte četkicom ili vrhovima prstiju. Ostavite da deluje 5 minuta ili 15 minuta uz korišćenje vapozona. Uklonite vlažnom kompresom.

Savet: Za intenzivnije rezultate u profesionalnim uslovima, nakon korišćenja vapozona piling možete ukloniti UZ špatulom. Molimo vodite računa da prilikom korišćenja vi ili klijent ne udahnete prah.

 

AKTIVNE SUPSTANCE

 

• Enzimi: Lipaze i proteaze (subtilisin) obloženi maltodekstrinom, aktivira se u kontaktu sa vodom, nije mu potrebno dodatno zagrevanje, nežno uklanja korneocite

• Silikon: Apsorbuje višak sebuma sa površine kože i ima matirajući efekat

• Sodium cocoyl glycinate: Prirodni surfaktant iz glicina i masne kiseline iz kokosa. Za nežno čišćenje kože, koža je mekana i glatka.

TECHNICAL DETAILS

CONTENT 50 g
pH VALUE
SKIN TYPE OILY SKIN
PRODUCT TYPE POWDER
Scroll to Top