Janssen cosmetics

We beautify the world

Newsletter

MI ULEPŠAVAOM SVET

Zalažemo se za inovativne kombinacije aktivnih supstanci nejvišeg kvaliteta. Kao jedan od pionira na cosmeceuticals tržištu, po prvi put smo razvili sistem nege koji omogućava negu kože na naučno dokazanom nivou efikasnosti. Nudimo vam pristup aktivnim formulama, visokoprofesionalnim savetima i individualnim sistemima tretmana.

Sistemska nega kože, razvijena zahvaljujući laboratorijskim istraživanjima i dermatološkim testiranjima.

Kvalitet, posvećenost i profesionalnost 1997

Porodični biznis

Distribucija u preko 80 zemalja širom sveta

Kompanija. Kombinacija tradicije sa inovacijama napravljenim u Nemačkoj.

Priča o uspehu Janssen Cosmetics-a započela je vizijom stvaranja proizvoda za negu koji prevazilaze one proizvode koji su već dostupni na kozmetičkom tržištu! Osnivač kompanije  Walther Janssen krenuo je u potragu za visoko efikasnim aktivnim sastojcima koji prodiru u kožu i obećavaju više od površne nege kože koja je do tog trenutka bila norma. Pružanje odličnih rezultata sve do najdubljih slojeva kože bio je izazov sa kojim se Janssen Cosmetics suočila 1990. godine.

 

Simbioza farmaceutskih i kozmetičkih aktivnih sastojaka čini osnovu današnjih Janssen Cosmetics proizvoda za negu i čini prelazak  na naučno utemeljenu negu kože. U proizvodima za negu Janssen Cosmetics koriste se samo aktivni sastojci sa ubedljivim vidljivim i opipljivim rezultatima i visokom podnošljivošću kože.

Zahvaljujući bliskoj saradnji sa cenjenim dermatolozima i vodećim istraživačkim laboratorijama, JANSSEN COSMETICS je uspeo da stvori sistemske proizvode za negu koji savršeno zadovoljavaju različite potrebe kože.
Svaka kozmetička serija zasnovana je na konceptu aktivnih sastojaka koji su savršeno prilagođeni različitim tipovima kože i postižu trenutno i dugotrajno poboljšanje kože.

Danas asortiman proizvoda Janssen Cosmetics obuhvata više od 250 komercijalnih proizvoda i proizvoda za tretmane za vaš kozmetički kabinet. Bilo da se radi o kozmetičkim proizvodima dubokog uticaja, vrhunskoj luksuznoj nezi ili opuštajućim vellness ritualima – Janssen Cosmetics ne ostavlja nijednu želju neispunjenom!

“Iz potpunog uverenja, preuzimamo odgovornost za naše okruženje kako bismo omogućili održivije poslovanje i održali klimatski neutralan lanac vrednosti. Posvećeni smo poštovanju prirodnih resursa i takođe senzibiliziramo naše partnere širom sveta za VIŠE ekološke svesti i održivosti. Budućnost je sada!”

Profesionalni proizvodi za negu - individualni za svaki tip kože

Danas asortiman Janssen Cosmetics obuhvata više od 250 proizvoda za kućnu negu i profesionalne tretmane u salonu.

Najviše cenimo kvalitet i kompatibilnost! Svi proizvodi nose pečat kvaliteta Made in Germani i nagrađeni su TÜV žigom. Od ekstrakcije sirovina preko prerade do gotovih proizvoda – u Janssen Cosmetics, svaki korak je pažljivo kontrolisan i dokumentovan od strane našeg menadžmenta kvaliteta.
​ Najnoviji kompleksi aktivnih sastojaka, procesne tehnologije i rezultati istraživanja se odmah proveravaju i uzimaju u obzir u novim razvojima proizvoda.

Naš trud je nagrađen! Poslednjih godina smo dobili mnoge prestižne nagrade, npr. Janssen Cosmetics je 2011. godine u Majamiju proglašen KOMPANJOM GODINE. U kozmetičkom uporištu Pariza, nagrada za inovacije “Prix de l’Innovation” za nove proizvode je osvojen 5 puta zaredom. U 2017. godini, premium linija Platinum Care je nagrađena prestižnim Spa Diamond Award u Nemačkoh.Pored toga, 2018. godine dobili smo nagradu GERMAN BRAND AWARDu kategoriji “Industry Excellence in Branding” i “Beauty & Care”.

Sa strašću i duhom, mi smo u službi lepote od 1990. godine i danas ulepšavamo ljude u preko 80 zemalja!

Scroll to Top