Janssen cosmetics

We beautify the world

Newsletter

AHA + BHA Exfoliator 30ml

  • Reference: 4007
  • Weight: 0.08 kg
  • Delivery Time: Delivery within 2-5 business days

Price: 31.00 € (incl. Tax)

1 L – 1033.33 €
Freight charges not included
QUANTITY:

OPIS

Visoko koncentrovani piling sa voćnim kiselinama za masnu kožu sklonu aknama. Formula kombinuje četiri voćne kiseline sa čistom salicilnom kiselinom za pouzdano uklanjanje mrtvih ćelija kože i otvaranje zapušenih pora i sprečavanje upalnih procesa.
Nanesite na očišćenu kožu lica, (poželjno uveče) izbegavajte zonu oko očiju, ostavite da deluje 5-15 minuta a zatim isperite.

KORIŠĆENJE

 

AHA +BHA Exfoliator poželjno je koristiti u večernjoj nezi, nakon čišćenja kože. Nanesite preparat na lice, vrat i dekolte  2-3 puta nedeljno, izbegavajte regiju oko očiju. Ostavite da deluje 5-15 minuta. Masirajte kratko, vrhovima prstiju i uklonite ostatak vlažnom kompresom i mlakom vodom.  Zatim nastavite sa preporučenom negom. Ne zaboravite da zaštitite svoju kožu od UV zračenja nakon pilinga voćnim kiselinama. Preporučujemo Face Guard Advanced kao idealnu zaštitu od sunca.

 

AKTIVNE SUPSTANCE

 

• AHA kompleks voćnih kiselina: Glikolna, malična, citrična i tartarična kiselina u ovoj formuli nežno deluju i razlažu orožale ćelije na površini kože, imaju keratolitički efekat, stimulišu proliferaciju ćelija i poboljšavaju strukturu kože.

• BHA salicilna kiselina: Prirodna aktivna supstanca sa antimikrobnim i anti-inflamatornim dejstvom, prodire dublje u pore i čisti ih.

 

Scroll to Top